Vishwakarma Mechanical Works, Porbandar

The landscape design at an industrial complex and corporate office acts as a unifying element and harmonizes the disparate architecture of the site. Grass embankments gently connect the corporate office to the ground. Dense native landscape on one side shields the site from a busy highway. A gatehouse with a security cabin on one side and restrooms on the other, services the open lawns that are used for company gatherings.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s