Apartment in Bangalore 01

The client’s brief was rather interesting.  On one hand there was a need to stylize an ordinary city apartment into a living space for an exuberant and young family. On the other hand it was also required to capture the interesting facets of each of the family members in a restricted space.

It was an opportunity to convert a space into a stylish, functional and aesthetically appealing home. The ample use of teak, leather, dark pastel colours, metal, polished cement, mirrors and some quirky signature design elements did the trick. The final result was a lively apartment where the clients enjoyed every bit of the colour, texture, space and look.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s